Antalet företagare som bedriver någon form av utomhusmatlagning/-servering har de senaste åren ökat och intresset växer stadigt.
2013 tog Progrezzum tillsammans med Ekoturismföreningen (nuvarande Naturturismföretagen), Slow Food Sapmi, Friluftsfrämjandet, Scouterna och Sveriges Fiskturismföretagare fram riktlinjer för utomhusmatlagning. Sedan dess har mycket hänt i branschen och det är hög tid att uppdatera riktlinjerna.
Vi vänder oss därför nu till er som erbjuder utomhusmatlagning som aktivitet, upplevelse eller del av upplevelse till gäst. Vi behöver din hjälp för att bättre få en bild över hur utomhusmatlagningsbranschen ser ut idag och samtidigt kartlägga hur stor kunskapen är i frågan.
Hoppas du kan avvara en kort stund av din tid och svara på enkäten som består av 12 frågor.
Här kan du läsa du nuvarande riktlinjer från 2013 Riktlinjer för utomhusmatlagning